Vremea se răcește accentuat. La Timișoara vor fi – 10 grade, iar în alte locuri din țară – 17

Temperaturi de -19 grade în Caraș-Severin! Ninsori și viscol

Vremea va deveni geroasă în următoarele zile, pe tot cuprinsul țării, a anunțat Elena Mateescu, director general al Administrației Naționale de Meteorologie.

„Ne așteptăm la o vreme în răcire de la o zi la alta. Dacă luni maximele la nivelul întregii țări se vor situa de la -2 până la 7 grade Celsius, de marți procesul de răcire va deveni mai intens. Vorbim de temperaturi în scădere, cu minime care care în depresiuni să se situeze la -12 -13 și -3 în restul țării, în zona litoralului. Vor fi temperaturi negative în toată țara.

„E posibil ca miercuri și joi, pe parcursul nopților și dimineților să consemnăm cele mai scăzute valori ale temperaturilor minime de până în prezent din luna ianuarie, care în zonele depresionare e posibil să scadă la -15, -17 grade”, a spus șefa ANM.

CITEȘTE ȘI: 8 localităţi din judeţul Caraş-Severin au rămas fără energie electrică după ce în zonă a nins puternic

Cel mai frig va fi în vestul, centrul și estul țării. „Vorbim de primele zile geroase cu valori care să scadă sub -15 -17 grade Celsius, cu minime negative mai mult de 3 zile consecutive pe parcursul acestei săptămâni”, a spus Mateescu.

La Timișoara, miercuri la ora 8, vor fi -10 grade, iar joi dimineața vor fi -8 grade Celsius, potrivit site-ului meteo ournet.ro.

Vremea se răcește accentuat. La Timișoara vor fi - 10 grade, iar în alte locuri din țară - 17

Spre sfârșitul săptămânii, însă, vremea se va încălzi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *