8 localităţi din judeţul Caraş-Severin au rămas fără energie electrică după ce în zonă a nins puternic

8 localităţi din judeţul Caraş-Severin au rămas fără energie electrică după ce în zonă a nins puternic

8 localităţi din judeţul Caraş-Severin au rămas fără energie electrică după ce în zonă a nins puternic.

  • UPDATE Ora 17:15 ENEL transmite că echipele E-Distribuție Banat au intervenit încă de la primele ore ale zilei și continuă să lucreze pentru restabilirea alimentării cu energie electrică în toate zonele din județul Caraș Severin afectate de condițiile meteo severe: ”O mare parte a incidentelor au fost remediate, iar la ora 15 mai erau nealimentate parțial localitățile Bozovici, Ramna și Turnu Ruieni. Echipele E-Distribuție Banat și ale contractorilor vor lucra pentru reluarea alimentării tuturor clienților afectați, condițiile fiind îngreunate de accesul dificil în unele zone de rețea. Recomandăm clienților afectați să folosească numărul TelVerde Banat (apelabil gratuit din rețelele naționale) – 0800.070.444 pentru a semnala deranjamentele”.

știrea inițială

Opt localităţi din judeţul Caraş-Severin nu sunt alimentate cu energie electrică din cauza ninsorilor căzule noaptea trecută. Echipele companiei de electricitate sunt pe teren şi anunţă că au reuşit realimentarea altor două localităţi.

8 localități, în beznă

Potrivit ISU Caraş-Severin, sunt opt localităţi nealimentate cu energie electrică în judeţ. este vorba despre Voislova, Bozovici, Turnu Ruieni – Zlagna, Doclin, Ramana, Fîrliug, Berzovia, Ticvaniu Mare.

CITEȘTE ȘI: Vama Cenad, cea mai aglomerată din România! Timpul de așteptare, estimat la 90 de minute

Echipajele de la Enel sunt pe teren şi au reuşit realimentarea cu energie electrica în Rusca Montană, Borlova.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeşul Caraş-Severin a nins puternic. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenţionare meteo Cod galben de ninsori însemnate cantitativ şi viscol pentru 14 judeţe situate în vestul, nord-vestul şi sud-vestul ţării, care a fost valabilă până duminică.

sursa: News.ro, Sursa foto: Captură video

g4media

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *