Vremea schimbă, din nou, foaia. Ce ne așteaptă după valul de frig care s-a abătut peste vestul țării

Vremea în perioada 26 septembrie - 24 octombrie. E de bine!

După temperaturile scăzute şi ninsorile din ultimele zile, vremea se schimbă radical. Duminică, temperaturile maxime ajung la 20 de grade. În Banat, Crișana, Maramureș, nordul Moldovei, local în Transilvania şi în Oltenia vor fi ploi slabe. Pentru săptămâna viitoare se anunţă vreme de vară în mare parte din ţară.

CITEȘTE ȘI: Accident cumplit! Brațul unei macarale s-a prăbușit peste o mașină

Luni vremea va continua să se încălzească. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 16 grade. Cerul va fi temporar noros și va în zonele montane și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, local în vestul, nord-vestul și sud-estul teritoriului și izolat în rest. Dimineața și noaptea, pe suprafețe mici, vor fi condiții de ceață.

Marți Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 23 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali. Cerul va fi variabil și va ploua local în nord-vest și izolat posibil și în vestul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar local și temporar și în Banat și Crișana. Izolat vor fi condiții de ceață.

Citește mai mult AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns