Vremea rea face ravagii în Europa. Pod prăbușit, oameni morți, evacuări masive. FOTO!

Două persoane au murit și circa un număr de 130 au fost evacuate în regiunile Piemonte și Liguria din nordul Italiei, în urma valului violent de vreme rea ce s-a abătut asupra zonelor din nordul-vestul peninsulei. De asemenea, două persoane date inițial dispărute, au fost găsite de echipele de voluntari.

Un bărbat pensionar în vârstă de 81 de ani din Vische (Torino), a murit la Strambino, după ce s-a răsturnat cu mașina din cauza asfaltului ud. Soția sa, în vârstă de 76 de ani, a fost rănită și se află la spital.

CITEȘTE ȘI: Timișoara, sub o perdea de poluanți atmosferici. Alerta e lansată de Garda de Mediu

Cadavrul lui Fabrizio Torre, șofer de taxi din zona Arquata care transporta un client, un turist englez, la Serravalle, a fost găsit în localitatea Capriata d’Orba după ce un pod s-a prăbușit odată cu mașina sa. Clientul englez a fost mai norocos și a reușit să se salveze agățându-se de copaci.

În regiunea Piemonte, unele localități din Valle Formazza au rămas izolate ca urmare a unei alunecări de teren pe drumul național 659 cauzate de vremea rea. Localitățile care nu sunt accesibile sunt: ​​Crodo, Premia, Formazza și Baceno, unde condițiile meteorologice au provocat și întreruperea electricității.

Voluntarii și lucrătorii de la Crucea Roșie și de la Protecția Civilă, din întreaga zonă afectată de vremea rea, ​lucrează neobosit pentru a sprijini populația.

Citește mai mult AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.