Vremea le dă de lucru drumarilor

Ortisoara

Precipitațiile sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare din ultimele zile au afectat modul în care se poate circula pe drumurile din vestul țării.

Miercuri-dimineață, pe raza Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara s-a acționat și s-a patrulat pe șosele cu 32 de utilaje și au fost răspândite 179 de tone de material antiderapant pe DN79A, DN76, DN66, DN66A, DN76, DN74, DN 68A, DN6, DN57B, DN67D, DN66A, DN57 și DN58.

Toate drumurile au fost umede, iar cele din zonele de deal și de munte au avut porțiuni de carosabil cu zăpadă, în straturi de 1-3 centimetri. De asemenea, echipele secțiilor de drumuri naționale s-au aflat pe teren pentru a îndepărta apa care a ajuns pe carosabil în urma precipitațiilor din ultimele zile.

Nu au fost semnalate șosele pe care circulația să fie întreruptă sau îngreunată din cauza condițiilor meteo nefavorabile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Vremea le dă de lucru drumarilor

  1. Deși pare un slogan jalnic, Iarna nu-i ca vara, rămâne un slogan simplu de înțeles la îndemâna tuturor. Chiar și a drumarilor care acum se bucura in sfârșit pot sa se prefacă ca au de lucru.

Lasă un răspuns