Vremea le dă bănăţenilor peste cap planurile de weekend

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea până la mijlocul lunii iunie

La finele unei săptămâni morocănoase, cu cer înnorat şi temperaturi surprinzătoor de scăzute pentru luna iunie, timişorenii se pot aştepta la un weekend neprielnic ieşirilor la ştrand sau la iarbă verde.

Sâmbătă, maximele termice vor ajunge, în timpul zilei, la 27 de grade Celsius, iar minimele nopţii se vor situa în jurul valorii de 13 grade. Vor fi şanse reduse de precipitaţii, însă umiditatea atmosferică va ajunge la 54 la sută ziua, respectiv la 79 la sută în cursul nopţii. Vântul va bate dinspre nord şi va atinge viteza de aproximativ 14 km/oră.

Duminica va fi şi ea răcoroasă. Mercurul termometrelor nu va urca mai sus de 23 de grade Celsius, iar după-amiaza sunt de aşteptat furtuni cu descărcări electrice. Minimele nopţii vor rămâne constante, iar precipitaţiile îşi vor putea face apariţia şi după lăsarea întunericului.

Ziua de luni va marca o uşoară creştere a maximelor termice, situate în jurul a 26 de grade, iar minimele vor urca şi ele puţin, de la 13 la 14 grade Celsius.

În linii mari, starea meteo va fi asemănătoare şi în Făget, Lugoj şi Sânnicolau Mare, iar soarele va redeveni cald, în ton cu sezonul, abia peste câteva zile, când vara îşi va reintra în drepturi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *