Vremea la final de săptămână, în vestul țării

Anunţul mult aşteptat de la meteorologi: cum va fi vremea în următoarele zile şi de Paşti

Astăzi, vremea va fi apropiată de normalul termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai accentuate noaptea, când local în Crișana și pe arii restrânse în rest se vor semnala averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări la munte, cu rafale de peste 80..90 km/h pe crestele înalte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 22 de grade, ușor mai ridicate în sudul Banatului până spre 24…25 de grade, iar cele minime între 9 și 14 grade.

Mâine, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. Local se vor semnala averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 23 de grade, mai ridicate în sudul Banatului, până la 26…27 de grade, iar cele minime între 7 și 13 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *