Aglomerație la granița României! Poliția de frontieră a făcut anunțul. Ce îi așteaptă pe românii care ies din țară

Aproape 250.000 de persoane au tranzitat sâmbătă frontiera română

A fost mare aglomerație la granița țării. Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au făcut anunțul. Timpii de așteptare au crescut, la fel și cozile de la punctele de frontieră.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat, pentru Agerpres că persoanele care intră în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac I aşteaptă trei ore pentru formalităţi, vineri după-amiază, iar pentru ieşirea din România prin acelaşi punct se aşteaptă două ore.

În ceea ce privește timpi mari de aşteptare, aceștia s-au înregistrat încă de dimineaţă, însă se ridicau la 60 de minute pe ambele sensuri, dar pe parcursul zilei PTF Nădlac I s-a aglomerat.

Potrivit sursei citate, la Nădlac I controlul se face pe şase artere la intrare şi patru la ieşire, dar timpii mari de aşteptare sunt cauzaţi de un număr mai mare de persoane care au ajuns la graniţă în ultimele ore. Totodată, triajul epidemiologic care are loc la frontieră, prin care se impune şi completarea unor formulare speciale, face ca cei care tranzitează frontiera să aştepte mai mult.

În ultimele 24 de ore, prin Nădlac I au intrat în România 1.600 de persoane, cu 400 de mijloace de transport şi au ieşit din ţară 3.000 de persoane, cu 760 de mijloace de transport.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *