Vremea în următoarele zile. Vin zăpezile. Schimbare majoră în toată țara

zapada cu fulgere

ANM anunță schimbarea vremii în majoritatea regiunilor din România, fiind așteptate ninsori, pe fondul unei răciri în următoare trei zile.

Administrația Națională de Meteorologie anunță ninsori viscolite în următoarele ore în România, iar regiunile unde se va așterne zăpada sunt cele de munte.

Vremea în următoarele zile – Vremea va fi mohorâtă în România în următoarele 72 de ore. Vor începe ploile în sudul și sud-vestul teritoriului, iar în regiunile de depresiune și în județele de munte va ninge chiar de mâine.

Joi, precipitațiile se vor extinde în toate zonele din Oltenia, Dobrogea și Muntenia, iar în Transilvania vor fi mixte, de lapoviță și ninsoare.

Ninsori în zonele înalte și în județele de munte din Carpații Orientali și Meridionali
Poleiul va fi principala problemă cu care se vor confrunta românii în zilele care urmează, în special șoferii, așa că sunt rugați să conducă prudent.

Vineri, temperaturile revin la valori ceva mai pozitive. Spre seară va ploua în anumite zone. Vremea va fi în schimbare în după-amiaza acestei zile.

Vremea în următoarele zile – În Moldova vor fi maximum 3 grade miercuri și joi, iar cerul va fi mai mult noros. La Suceava, Botoșani și în nordul Iașiului sunt așteptate fulguieli mai ales joi.

Ceva mai cald va fi în Dobrogea, unde vor fi maximum 12 grade, însă vântul va sufla cu putere și sunt așteptate și la Tulcea și Constanța precipitații. 6 grade se vor înregistra la Cluj, Bihor, Sălaj, iar la Brașov, Sibiu și Ploiești în jur de 4-5 grade, cu mențiunea că în zonele cele mai înalte va fulgui.

Vremea în următoarele zile – Conform ANM, în mai toate regiunile țării temperaturile sunt în scădere față de valorile înregistrate la începutul acestei săptămâni, când am avut până la 14-15 grade mai ales în vest și sud-vest. Temperaturile vor continua să crească săptămâna viitoare. De acum în șapte zile, meteorologii prognozează zile însorite cu 11-12 grade ca maxime.

sursa: dcnews

hunedoaralibera


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns