Vreme caldă cu ploi locale și rafale de vânt

vremea 23

Astăzi, vremea se menține deosebit de caldă. Cerul va fi temporar noros. Pe arii relativ extinse după-amiaza si noaptea se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice. La munte precipitațiile vor fi mixte. Pe arii restrânse cantitățile de apă cumulate vor fi însemnate depășind 20 l/mp și izolat 30 l/mp. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale ziua, iar la munte vântul va sufla tare. Dimineața vor fi condiții de ceață în zonele joase.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 20 de grade, iar cele minime între 5 și 9 grade.

Mâine, deși valorile termice vor fi în scădere, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros și pe arii extinse vor fi precipitații sub formă de ploaie care se vor transforma noaptea în lapovițe și ninsori la deal și munte. Local se vor cumula cantități de apă mai însemnate în Banat și la munte. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 12 grade, iar cele minime între 0 și 7 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

 

foto: arhiva

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns