Vreme caldă cu ploi locale în vestul țării

targ craciun5

Astăzi, vremea va fi ușor mai caldă pentru această perioadă.

Cerul va fi mai mult noros. Pe arii restrânse ziua și în extindere noaptea vor fi precipitații sub formă de ploaie în zonele joase, iar la munte sub formă de ninsoare.

CITEŞTE ŞI: Timişeanul care e pe cale să trateze cea mai grea boală a omenirii – cancerul

Izolat cantitățile de apă cumulate vor depăși 15 l/mp. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări la munte. Date fiind temperaturile ridicate și precipitațiile sub formă lichidă, stratul de zăpada va scădea semnificativ în zonele de câmpie, deal și podiș, dar va fi în diminuare și la munte, la altitudini de sub 1400 m.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 10 grade, iar cele minime între 0 și 2 grade.

Mâine, vremea va fi închisă și va intra într-un proces de răcire. Cerul va fi mai mult noros ziua, când pe arii extinse vor fi predominant ploi, iar la munte ninsori. Pe arii restrânse, îndeosebi la deal și munte, cantitățile de apă cumulate vor fi mai însemnate. Vântul va sufla în general moderat cu intensificări, tare la munte unde va viscoli zăpada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 7 grade, iar cele minime între -5 și 0 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana, conform radiotimisoara.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns