”Vrem să ne mândrim cu Palatul Poștei”, a declarat Nicolae Avram, directorul Oficiului Județean de Poștă Timiș

nicolae avram

-Recent, ministrul pentru societatea informațională, Sorin Grindeanu, a declarat că va fi reabilitat Palatul Poștei din Timișoara. Când vor începe lucrările?

– A fost o veste foarte bună primită de la domnul ministru. Această clădire, emblematică pentru Timișoara, are nevoie de lucrări de reabilitare. Suntem la faza în care întocmim documentațiile necesare, urmând ca în peiroada următoare să aibă loc licitația. Eu sper ca la toamnă să putem începe efectiv lucrările.

– La ce sumă se ridică investiția?

– Compania Națională Poșta Română a alocat 1,5 milioane de euro, un buget generos, care poate acoperi toate lucările. Vorbim aici de acoperiș, de fațadă, de tâmplărie și de instalația electrică a fațadei. Vrem ca Palatul Poștei să arate cât mai frumos, pentru a ne putea mândri cu el!

– Pe durata executării lucrărilor, va fi afectat programul poștei?

– Nu. Se va lucra în condiții normale. Evident, vor apărea mici inconveniente, însă sper să găsim înțelegere din partea timișorenilor, mai ales că vorbim de o lucrare de amploare, aboslut necesară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “”Vrem să ne mândrim cu Palatul Poștei”, a declarat Nicolae Avram, directorul Oficiului Județean de Poștă Timiș

  1. VAMA DIN TIMISOARA-GARA DE NORD, ESTE SUB ORICE CRITICA ! RUSINE MINISTRULUI,SEFULUI POSTEI SI TUTUROR RESPONSABILILOR . NU POTI SA CREZI,DACA ITI SPUNE CINEVA CUM ESTE,DAR CAND O VEZI TE CRUCESTI……..NESIMTITILOR SI INCOMPETENTILOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *