Vouchere de vacanţă: câţi bani vor primi bugetarii în următorii doi ani

Termenul până la care mai pot fi folosite voucherele de vacanță din anii precedenți

Bugetarii vor putea primi o sumă frumuşică și în următorii ani, potrivit unui act normativ publicat în Monitorul Oficial. De asemenea, același proiect prevede însă plafonarea a două legi care prevedeau sume mari pentru banii de vacanță, începând din anul următor, dar pe care bugetul de stat nu și le permite.

Guvernul a decis ca în perioada 1 ianuarie 2019 – 31 decembrie 2020, bugetarilor să li se acorde vouchere de vacanţă de câte 1.450 de lei, exact ca şi până acum.

„Instituţiile şi autorităţile publice (…) indiferent de sistemul de finanţare şi de subordonare, inclusiv activităţile finanţate integral din venituri proprii, înfiinţate pe lângă instituţiile publice, acordă, anual, în perioada 1 ianuarie 2019 – 31 decembrie 2020, vouchere de vacanţă în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat”, scrie în OUG, dată de Guvern.

În concluzie, la anul şi în 2020, bugetarii vor putea primi câte un voucher de vacanţă de 1.450 de lei pe care să-l folosească în ţară.

În perioada 1 iulie 2017 – 30 noiembrie 2018, aproximat 1,2 milioane de români au beneficiat de aceste vouchere, chestiune care a dus la încasări şi cifre record cu privire la numărul de turişti în ţară.

Sursa: romaniatv.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Vouchere de vacanţă: câţi bani vor primi bugetarii în următorii doi ani

  1. DE CE ATÂTA DISCRIMINARE ÎN ȚARA ASTA???? CEI DE LA PRIVAT NU AU ACELEAȘI DREPTURI???? DACĂ BUGETARU NU I SE MĂREȘTE SALARIU IMEDIAT EMISIUNI LA TV, DACĂ BUGETARU NU PRIMEȘTE ANUMITE DREPTURI DEZBATERI LA TV, PE CÂND DE PRIVAT NU INTERESEAZĂ PE NIMENI. PRIVAȚII NU AU MINISTRU AL MUNCII. LA PRIVAT SINGURU INTERES E SALARIUL MINIM. PRIVATU NU PLEACĂ ÎN VACANȚE, NU MĂNÂNCĂ. DECI NU ARE NEVOIE DE NORMĂ DE HRANĂ Ș.A.M.D

  2. Eu as propune ca toti angajatii din aceasta tara sa fie ,, bugetari ,, , sa aiba pensii speciale si de serviciu , bonuri de masa si bonuri cadou , vacante plătite,rate plătite de stat la casa si masina si ,, celular ,, de ultima generatie , spor de periculozitate , de … , de … , norma de hrană , si … , si … , si … , etc etc etc si macar vreo 200 de zile libere si sărbători legale pe an , iar la cine nu le place sa plece in vest .

Lasă un răspuns