Vom merge pe autostradă din Timişoara până la Belgrad

autostrada 9

Săptămâna viitoare, în 10 noiembrie, premierii Serbiei și României se vor întâlni la Timișoara. Dacian Cioloș și Aleksandar Vucici vor discuta despre îmbunătățirea relațiilor dintre cele două țări, despre colaborarea între Timișoara și Novi Sad, în contextul în care cele două orașe (deja înfrățite) urmează să fie Capitale Culturale Europene în 2021.

Un alt subiect abordat la Timişoara va fi legat de punctul de frontieră Lunga-Nakovo, care în prezent este deschis între orele 8-20, iar partea sârbă și-ar dori ca vama să fie tranzitabilă 24 de ore din 24.

 

Un punct important îl vor constitui discuțiile despre viitoarea autostradă Timișoara – Belgrad, iar cei doi premieri ar putea semna și documentul de parteneriat pentru această viitoare arteră, care ar urma să devină realitate în următorii trei-patru ani.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

11 thoughts on “Vom merge pe autostradă din Timişoara până la Belgrad

  1. Belgradul este o capitală europeană cu voia așa zisa”comunitate EU”fără voia lor, ei sunt europeni și au fost și este tara cea mai bună prietenă de la granița cu România!

  2. Ar fi o alternativa pentru Italia sau litoralul marii Adriatice, pentru Grecia si parte din centura de N-V-S a municipiului. Totul este sa existe vointa a factorului politic, pentru realizarea a ceva util la poarta de intrare in Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *