Volodimir Zelenski va susține, astăzi la ora 19.00, un discurs în Parlamentul României

zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, se va adresa astăzi, la ora 19:00, Parlamentului României, a anunțat Florin Cîțu.

”Astăzi, la ora 19.00, vorbeşte preşedintele Zelenski în Parlamentul României, cred că ar trebui să fim toţi onoraţi de acest lucru”, a afirmat, luni, preşedintele Senatului, Florin Cîţu.

Acesta a precizat că va exista o solicitare în acest sens în cadrul BPR care se va reuni în cursul zilei de luni.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, despre un discurs al lui Volodimir Zelenski în Parlamentul României, că, într-o astfel de situaţie, calea diplomatică este cea normală, şi nu încercarea pe Facebook de a ne face imagine, precizând că la 12.30 va avea loc o şedinţă a Birourilor Reunite ale Parlamentului, unde aşteaptă fie o solicitare pentru acest discurs din partea Ambasadei Ucrainei sau o informare din partea Ministerului Afacerilor Externe.

Zelenski s-a adresat direct parlamentarilor din mai multe țări

Demersuri pentru un discurs al preşedintelui Zelenski în Parlamentul României au fost făcute încă de acum câteva zile.

În ultimele săptămâni, Zelenski s-a adresat direct parlamentarilor din mai multe ţări, mulţumind pentru ajutor şi cerând în continuare sprijin pentru a contracara invazia rusă. Zelenski s-a adresat inclusiv Congresului SUA.

De asemenea, Zelenski a transmis direct mesaje locuitorilor din mai multe oraşe ale lumii, cerându-le să se opună războiului şi să ceară oficialilor naţionali sancţiuni dure pentru Rusia, conform observatornews.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Volodimir Zelenski va susține, astăzi la ora 19.00, un discurs în Parlamentul României

  1. Da sa ii cheme pe toti deputaii si senatorii din parlament la razboi in Ucraina daca tot il invita sa lase ciolanul si la lupta cu ei.

  2. Bine ca a disparut Catu din PNL si probabil, in curand si din peisajul politic. Nu inteleg de ce este o onoare pentru romani faptul ca vorbeste Zelenski in parlamentul Romaniei?! Ce reprezinta acest om pentru Romania? Sa ne amintim doar de modul in care au fost tratati romanii in Ucraina pana la inceputul razboiului, ce statut au avut ei in aceasta tara. Si cum sunt ucrainenii primiti in Romania si tratati de catre romani! Ce diferenta!! Si atunci… Despre ce mandrie vorbeste tovarasu Catu. O fi dat interviul dupa un spritz, probabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *