Se întâmplă într-un colegiu din vestul ţării: Elevii prăjesc mici în sala de clasă / „A fost o chestiune tipică adolescenților” (VIDEO)

Se întâmplă într-un colegiu din vestul ţării: Elevii prăjesc mici în sala de clasă / "A fost o chestiune tipică adolescenților"

Elevi de la Colegiul Economic „Partenie Cosma” din Oradea s-au gândit să facă mici în clasă, astfel că au încins un grătar electric pus pe o bancă de lângă geam, momentul fiind imortalizat de un coleg de-al lor, iar imaginile publicate de ebihoreanul.ro.

Potrivit ebihoreanul.ro, imaginile cu elevii unei clase de la Colegiul Economic ”Partenie Cosma” din Oradea care prăjesc mici în clasă au fost publicate pe Tik Tok, iar conducerea unităţii a declanşat o anchetă.

VIDEO AICI!

Contactat luni publicația locală, directorul Colegiul Economic „Partenie Cosma”, Daniel Negrean, a confirmat autenticitatea imaginilor.

„S-a întâmplat acum vreo două săptămâni, a fost o chestiune tipică adolescenților, care vor să impresioneze pe anumite rețele de socializare și au adus un grill la școală”, a declarat directorul.

Potrivit acestuia, clasa în care s-a petrecut incidentul este una de-a XI-a, specializarea Turism și Alimentație Publică: „Am avut o săptămână de promovare a specializărilor școlii, cu un târg al specializărilor și vizite ale elevilor de clasa a VIII-a, iar elevii din această clasă s-au gândit să facă mici la școală. Ei s-au organizat, au luat o tavă de mici, au adus grill a școală și cartofi prăjiți de-acasă”.

Directorul susține că elevii n-au cerut acordul niciunui profesor.

Directorul Colegiului a spus că atât elevul care a filmat scena, cât și cel care a prăjit micii au fost sancționați cu mustrare și scăderea notei la purtare. Cel care a filmat a primit o sancțiune dură, nota 4, pentru limbajul neadecvat folosit în școală, în timp ce adolescentul bucătar are acum nota 8 la purtare.

CITEŞTE ŞI: Un neamț în vârstă de 60 de ani s-a vaccinat împotriva Covid de 90 de ori

„Profesorii care au fost indulgenți sunt acum în situația de a da declarații. Să vedem cum îi cercetăm”, a mai spus Negrean. Asta pentru că, după cum spune directorul, profesorii care au fost de serviciu în ziua respectivă au simțit miros de mici pe coridor, dar totuși nu au luat nicio măsură față de elevi, conform HotNews.ro.

Foto: Captură / ebihoreanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Se întâmplă într-un colegiu din vestul ţării: Elevii prăjesc mici în sala de clasă / „A fost o chestiune tipică adolescenților” (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *