Voivodina, o atracție pentru timișoreni

Voivodina, o atracție pentru timișoreni

Voivodina, o atracție pentru timișoreni

Pentru timișoreni, una dintre atracțiile turistice tot mai căutate o reprezintă Voivodina, provinica sârbă aflată la doar o oră distanță de mers cu mașina.

Acolo se organizează tot felul de evenimente pe gustul celor care vor să se relaxeze pentru câteva zile, începînd cu festivaluri, spectacole, concerte și terminând cu specialitățile gastronomice sârbești, care sunt un mare deliciu.

CITEȘTE ȘI: Un fast food din vestul țării a luat foc cu câteva minute înainte de ora de deschidere

De asemenea, peisajele din zonă și traseele concepute sunt un argument în favoarea turismului, iar vinurile de calitate îi pot fece pe timișoreni să aprecieze și mai mult potențialul acestei zone.

Ospitalitatea gazdelor este un alt argument pentru vizitarea zonei.

O pledoarie pentru Voivodina a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat  Vladan Tadić, consul general al R. Serbia la Timișoara, Palimir Tot, adjunct secretar pentru comerț și turism al Provinciei Autonome Voivodina, Branislav Mamić, secretar al Asociației pentru servicii a Camerei de Comerț Voivodina și dr. Natasa Pavlović, director al Organizației Turistice Voivodina.

”Sperăm ca organizațiile turistice din România să vină la info centrul din Novi Sad, să viziteze Organizația Turistică Voivodina și să colaborăm.

Vă așteptăm cu drag ân Voivodina, care e la doar 50 de kilometri de Timișoara, să profitați de oferta turistică bogată pe care o avem!”, a declarat, la Timișoara, Natasa Pavlović, directoarea Organizației Turistice Voivodina.

Dintre evenimentele organizate, amintim: Zilele Dovleacului, Zilele Recoltei, Festivalul Interanțional de Teatru pentru Copii, Festivalul Rachiului, Parcul de Vinuri, Festivalul de Muzică și Folclor Românesc; Zillele Culesului de Struguri, Toamna Magică etc.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns