Un fast food din vestul țării a luat foc cu câteva minute înainte de ora de deschidere

Alertă cu bombă la Liceul "I.C. Brătianu" Timişoara

Un fast food din vestul țării a luat foc cu câteva minute înainte de ora de deschidere

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineaţă, la un fast-food din municipiul Arad, cu câteva minute înainte de ora deschiderii pentru clienţi. Flăcările au distrus bucătăria, fără a se înregistra victime.

CITEȘTE ȘI: Cod galben de ploi și vijelii în cea mai mare parte a ţării până luni seara

Localul, care oferă meniuri cu specific chinezesc, este situat pe Calea Victoriei, aproape de Spitalul Judeţean, iar flăcările au izbucnit înainte de ora 10,00, când angajaţii găteau în bucătărie şi se pregăteau să deschidă pentru clienţi, potrivit Agerpres.

Pompierii arădeni, a căror bază este situată aproape de locul incendiului, au intervenit cu câteva echipaje de stingere şi descarcerare, reuşind să limiteze flăcările în limitele găsite.

„La ajungerea forţelor, incendiul se manifesta la bucătăria clădirii, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi, cu posibilitate de extindere la imobilele situate in proximitate. Incendiul a fost localizat prompt în limitele găsite, în aproximativ 15 minute de la sosirea echipajelor.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a spus Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad. Pompierii urmează să stabilească din ce cauze s-a produs incendiul, conform digi24.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns