Vitezomanii nu au scăpat neamendați

rutiera 5

Timp de o săptămână, până în 7 aprilie, poliţiştii rutieri au acționat și vor acționa în cadrul campaniei preventive „SPEED”, conform planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL),  în scopul impunerii respectării normelor legale de viteză în rândul conducătorilor auto. Până ieri au fost aplicate deja peste 400 de sancţiuni contravenţionale şoferilor care au apăsat pedala de acceleraţie prea tare.

Astfel, în 3 aprilie, s-a derulat acțiunea „Speed Marathon”, în cadrul căreia poliţiştii timișeni au aplicat 508 sancţiuni conducătorilor auto care nu au respectat prevederile legale, 423 dintre acestea fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 32 de permise de conducere, 22 dintre acestea fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză, patru pentru efectuarea depășirii în mod neregulamentar, trei pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, unul pentru pătrunderea pe culoarea roșie a semaforului și două pentru alte abateri rutiere.

Au fost retrase două de certificate de înmatriculare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *