Viteze record pe autostrada Deva – Nădlac (foto)

viteze 1

Un polițist de la autostrăzi a postat pe contul său de Facebook, duminică dimineață, o serie de fotografii cu șoferii care au circulat pe A1 Deva-Nădlac cu viteze record.

“Lupta a fost una strânsă, bară la bară. Premiul cel mare – bomboană roz oferită de Waze. Din nefericire și de această dată premiul cel mare a fost reportat. Nici unul dintre participanți nu a reușit să treacă de steagul României cu viteza de 200+. Au fost împărțite premii mai mici cu unele nemulțumiri dar îi așteptăm la tura următoare, peste 3 luni. Până atunci tură plăcută cu bicicleta”, scrie polițistul.

viteza 2

Prin postarea sa în care polițistul prezintă într-un mod amuzant situația, acesta încearcă să îi facă pe șoferi să înțeleagă că viteza de 200 km/h “este moarte sigură pe asfalt”, la acea viteză impactul provocând și victime colaterale – șoferi care circulă regulamentar.

viteza 3

“Așteptăm cuvintele de dragoste din partea voastră, din partea valorilor societății românești, dar preferăm să vă vedem în viață, decât împrăștiați în toate direcțiile pe asfalt.

viteza 4

Mulți oameni mor nevinovați în chinuri groaznice din cauza inconștienței umane. Vă rog, respectați viața și folosiți pistele cu circuit închis pentru viteze de 200+ unde puteți muri doar voi și nu vine omu negru să vă ia permisul. Nu mai trageți și pe altii în lumea celor drepți”, își încheie polițistul mesajul.

viteza 5 1

Vitezele înregistrate de șoferi și postare de polițist au fost între 176 și 198 de kilometri pe oră.

 

aradon


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Viteze record pe autostrada Deva – Nădlac (foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *