Timiș: Peste 200 de amenzi date de polițiști pentru nepurtarea măștii

Au fost date amenzi celor care nu poată masca

Timiș: Peste 200 de amenzi date de polițiști pentru nepurtarea măștii.

Poliţiştii timişeni au aplicat, duminică, 220 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 88.000 de lei. Dintre acestea, 214 au fost date pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală. Respectiv pentru nepurtarea măştii.

Trei sancțiuni în Timiș, pentru nerespectarea măsurilor de carantinare

„Trei sancţiuni în valoare de 3.000 de lei au fost aplicate la Făget, pentru nerespectarea măsurilor de carantinare/izolare. Și trei sancţiuni în valoare de 1.500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdicţiilor privind libera circulaţie”. Anunțul a fost făcut de Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

CITEȘTE ȘI: Fără apă caldă, în zona centrală a Timișoarei. Mii de consumatori afectați

Poliţiştii, împreună cu cei locali, cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, pompierii din cadrul ISU Banat şi reprezentanţi ai ITM Timiş au desfăşurat acţiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.

La activităţile de duminică au participat 235 de forţe de ordine. Au fost verificate 123 de societăţi comerciale, precum şi 50 de mijloace de transport persoane, dintre care 18 mijloace de transport în comun. Totodată, au fost legitimate peste 3.000 de persoane.

Poliţia reaminteşte că, în conformitate cu noile reglementări instituite prin Hotărârea de Guvern din 17 septembrie, Certificatul verde COVID va fi necesar pentru accesul în restaurante, cafenele, în săli de spectacole şi la evenimente, inclusiv pentru copiii mai mari de 12 ani, care trebuie să prezinte un test negativ.

Activităţi de control se vor desfăşura şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus.

 

AGERPRES


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timiș: Peste 200 de amenzi date de polițiști pentru nepurtarea măștii

  1. Pentru „nepurtarea mastii”. Ce infractiune mai este si asta??? Afganezii, ciorile venite din Turcia, Iran, Afganistan….astia nu au nimic, si trec ca rata prin apa. Militia nu vede?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *