Viteză excesivă în vestul țării: Șofer prins de radar cu aproape 220 km/h

Viteză excesivă în vestul țării: Șofer prins de radar cu aproape 220 km/h

Viteză excesivă în vestul țării: Șofer prins de radar cu aproape 220 km/h

Un tânăr de 25 de ani din Oradea a stabilit, ieri, un nou record de viteză înregistrat pe șoselele din Bihor.

Potrivit BIHON.RO, el a fost depistat la volanul unui Audi de polițiștii bihoreni, în timp ce circula în jurul orei 17:55, pe DN1, în afara localității bihorene Urvind. Cei care l-au depistat un fost polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier. Oamenii legii i-au înregistrat recordul cu ajutorul aparatului radar.

Nu a scăpat ușor însă. Oamenii legii l-au premiat pe măsură pentru viteza excesivă. I-au suspendat permisul pentru 120 de zile și l-au amendat cu 2.900 de lei pentru isprava sa.

CITEȘTE ȘI: Tamponare în lanț, în apropierea Timișoarei. 2 persoane rănite (foto)

În perioada 11-13 martie, polițiștii bihoreni au aplicat 552 de sancțiuni contravenționale, dintre care 412 pentru viteză. Totodată au fost reținute 67 de permise de conducere și 12 certificate de înmatriculare.

Potrivit comisarului-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța, „412 sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 50 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționate 26 de depășiri neregulamentare, șapte sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, nouă conducători auto au fost sancționați pentru lipsa I.T.P., cinci conducători auto au fost sancționați pentru nerespectarea culorii semaforului electric, trei sancţiuni au fost aplicate pentru punerea în circulaţie a unor autovehicule care prezentau defecţiuni tehnice, iar 40 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere”.

aradon

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns