Violator în serie, eliberat recent de legea recursului compensatoriu, a recidivat. O tânără de 19 ani a fost agresată sexual de Crăciun

Un tânăr a furat produse cosmetice în valoarea de 56.000 de lei, la Timişoara

Un violator în serie, scos din închisoare de legea recursului compensatoriu, a recidivat la Oradea.

Eliberat toamna trecută, după 5 violuri şi tentative de viol, bărbatul a agresat sexual o tânără de 19 ani, pe care a urmărit-o pe stradă.

CITEȘTE ȘI: Măsuri pentru vremea rea în Timiş

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor, victima, o tânără de 19 ani din Valea lui Mihai, a fost agresată în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2018, în jurul orei 2.20.

„Venind din spate, acesta ar fi împins-o la perete şi ar fi atins-o în zonele intime”, se arată în informare.

Atacatorul a fost găsit sâmbătă, 5 ianuarie, în Oradea, în timpul unei acţiuni la care au participat poliţişti ai Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei respectiv ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea.

CITEȘTE ȘI: A murit nevinovat! Tânăr de 21 de ani, ucis de un şofer de BMW fără permis şi beat turtă la volan!

Pe numele lui a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Bărbatul are numeroase condamnări în ultimii ani, cel puţin 5 dintre acestea fiind pentru viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală, la care se adaugă acuzaţii de tâlhărie şi furt.

Ultima oară a fost condamnat în 2015, atunci când a încercat să violeze o adolescentă de 16 ani. A fost eliberat recent, în octombrie 2018, potrivit ebihoreanul.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Violator în serie, eliberat recent de legea recursului compensatoriu, a recidivat. O tânără de 19 ani a fost agresată sexual de Crăciun

Lasă un răspuns