Vine toamna! Vremea se răcește mult în vestul țării. La ce ne așteptăm în orele următoare

avertizare

De la temperaturi apropiate de cele ale unei veri călduroase, la ploi și frig, e doar un pas pentru vestul țării. Septembrie se dovedește capricios, iar ploile și frigul își fac simțită prezența, în curând.

CITEȘTE ȘI: Accident lângă Timișoara: Trei victime după ce o mașină a ajuns în șanț, cu roțile în sus

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, zilele de 18, 19 și 20 septembrie se caracterizează printr-o răcire semnificativă, astfel că maximele termice, în funcție de zone, se vor încadra între 20…22 și de grade Celsius.

Prognoza meteorologică pentru Banat

În zilele de 18, 19 și 20 septembrie va urma o răcire semnificativă, astfel că maximele termice, mediate regional, vor fi de 20…22 de grade. La data de 25 septembrie se va încălzi ușor, cu maxime ce vor urca, în medie, la 26 de grade, însă în ultimele două zile de prognoză vor coborî spre 22 de grade. Totodată, minimele se vor menține constante până la sfârșitul primei săptămâni, cu medii de 14…16 grade, vor scădea în weekend la valori mediate în jurul a 10 grade, apoi vor intra pe o tendință de creștere, asfel că în a doua săptămână se vor situa, în medie, între 10 și 12 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în zilele de 17 și 18 septembrie și din nou în intervalul 22–27 septembrie.

Prognoza meteorologică pentru Crișana

Până în 20 septembrie vremea se va răci semnificativ, astfel încât media maximelor va fi de 20 de grade. De pe 20 și până în 25 septembrie regimul termic va marca o creștere treptată, la valori medii de 26 de grade, apoi va intra din nou într-un proces de scădere, spre medii de 22 de grade. Temperaturile minime se vor situa, în medie, în jurul a 14 grade pe intervalul 14–17 septembrie, apoi vor scădea la medii de 8 grade în 19, 20 și 21 septembrie, iar până la finalul intervalului, mediile regionale vor fi cuprinse între 10 și 12 grade.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns