Vine apocalipsa albă! Anunţul îngrijorător al meteorologilor

Meteorologii se aşteptăm la ce este mai rău în ceea ce priveşte iarna care urmează, zona Banatului nefiind ocolită de fenomene meteo cu care nu suntem obişnuiţi.

Potrivit specialiştilor, va fi o iarnă a extremelor, cu temperaturi foarte scăzute care vor alterna cu unele mai ridicate, necaracteristice unei asemenea perioade.

Cele mai scăzute temperaturi vor fi în decembrie şi ianuarie, după un noiembrie anormal de călduros. Practic, se va intra abrupt în iarnă, lucru care-i va lua pe mulţi pe nepregătite.

Vor fi furtuni de zăpadă care vor cauza probleme în special în ceea ce priveşte traficul auto, feroviar şi aerian.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Vine apocalipsa albă! Anunţul îngrijorător al meteorologilor

  1. Citez: Meteorologii se aşteptăm la ce este mai rău…etc … Oare de ce isi bate cineva joc in asa hal de limba romana? Pentru ca sistemul „copy / paste” are capcanele lui… In afara de asta, de cand ma stiu iarna era frig, mai si ningea, cate un viscol nu era nimic iesit din comun. De ce sa fie anul acesta altfel?

  2. Acest pseudo material de presa este exemplu clar de prostitutie prin presa, intoxicare si dezinformare. Tonul panicard din titlu este doar pentru a induce sentimentul de frica. Un sfat prietenesc pentru cel care a comis „articolul”: cu tot respectul, nu uitati sa va luati medicamentele!

  3. Din lipsa de evenimente si din dorinta de a se scrie ceva senzational apar asemenea aberatii ”vine apocalipsa..” Cand ninge 10 cm deja pentru Timisoara este apocalipsa?! Nici daca ar fi zapada de 1 m inaltime in oras, un om intreg la cap nu poate titra asemenea stiri bune pentru spitalul de la Jebel!

  4. probabil imbecilul ce a facut acest articol,are cum-va si lemne de vanzare si nu stie cum sa faca sa vina lumea sa le cumpere,la un pret de te iei de cap.

Lasă un răspuns