Vin zile grele pentru traficul din Timișoara

Primarul Timișoarei a anunțat, ieri, că s-a dat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare și lărgire la patru benzi la cele două poduri din zona Iosefin – Eroilor și Dragalina – care vor fi reabilitate cu fonduri din Programul Național de Dezvoltare Locală.

„Din această săptămână se numără deja zilele dedicate realizării lucrărilor. E dreptul firmelor să-și facă organizarea de șantier cum consideră de cuviință, dar, din perspectiva noastră, lucrurile trebuie să meargă și voi fi călare peste ei, cum am fost pe toate șantierele importante.

La Podul Dragalina lucrează SC Tehnodomus SRL, iar valoarea lucrării este 5,3 milioane de lei fără TVA. La Podul Eroilor executantul este format din două societăți, asocierea SC Superconstruct SRL și SC Podconstruct SRL, valoarea lucrărilor fiind 3,1 milioane de lei fără TVA”, spus Nicolae Robu.

Edilul a confirmat că vor fi restricții de circulație și că vor exista perioade în care pe cele două poduri nu se va trece deloc, dar acestea vor fi anunțate de constructori.

„Mi-e groază, vă dați seama că din nou eu o să mi-o încasez, iarăși o să aud claxoane și vorbe de bine la adresa mea, dar eu sunt cu conștiința împăcată. Aceste lucruri sunt făcute pentru binele orașului și al timișorenilor, inclusiv pentru al celor ce mă vor înjura”, s-a arătat resemnat primarul Timișoarei.

1 Comments
Banatan 25/04/2018
Un primar harnic, nu puturos si penal ca cei din ciua rosie.