Vin ninsorile în toată țara!

Vin ninsorile în toată țara!

Vin ninsorile în toată țara!

Iarna reușește, cel puțin temporar, să se reîntoarcă și în România: în timp ce în următoarele zile va ninge doar izolat, începând de joi, 26 ianuarie, seara, sunt așteptate ninsori abundente în mare parte din țară, în special vineri, 27 ianuarie și sâmbătă, 28 ianuarie.

În vestul, centrul şi nord-vestul ţării cerul va fi temporar noros, iar mai ales spre sfârşitul intervalului pe alocuri va ninge slab.

În seara zilei de 26 ianuarie și în noaptea spre 27 ianuarie sunt așteptate ninsori în Muntenia și Oltenia și ploi în Dobrogea.

CITEȘTE ȘI: Cristi Borcea îl laudă pe Marian Iancu: „Avea dreptul să vorbească despre fotbal, a făcut din Timișoara o forță în fotbalul românesc”

Pe parcursul zilei de vineri, 27 ianuarie, ninsorile se vor extinde în centrul, estul și nordul țării, precum și local în vest, în timp ce în Oltenia, Muntenia și Dobrogea se vor transforma în ploi și va ninge doar izolat.

Momentan, potrivit modelului european de prognoză, ECMWF, se așteaptă ca sâmbătă, 28 ianuarie, să ningă abundent în cea mai mare parte a țării, inclusiv în sud și în Capitală, conform meteoradar.ro.

Până duminică sunt așteptate importante cantități acumulate de precipitații, în special în sudul și estul țării, ajungând la 20-50 l/mp și local în Muntenia și sudul Moldovei chiar până la 50-100 l/mp.

De asemenea sunt așteptate intensificări ale vântului la munte și în sud-estul și estul țării, inclusiv pe litoral, ajungând la rafale până la 39-62km/h și viscolind zăpada.

Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 7 grade, iar cele minime între -6 şi 4 grade.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *