Cristi Borcea îl laudă pe Marian Iancu: „Avea dreptul să vorbească despre fotbal, a făcut din Timișoara o forță în fotbalul românesc”

Cristi Borcea îl laudă pe Marian Iancu: „Avea dreptul să vorbească despre fotbal, a făcut din Timișoara o forță în fotbalul românesc”

Cristi Borcea îl laudă pe Marian Iancu: „Avea dreptul să vorbească despre fotbal, a făcut din Timișoara o forță în fotbalul românesc”

Cristi Borcea este de părere că Marian Iancu este îndreptățit să își dea cu părerea despre evenimentele din fotbalul românesc.

CITEȘTE ȘI: Lucrează în Timișoara, dar și-a cumpărat casă cu 5.000 de euro în Ungaria. Are utilităţile trase şi 4.000 mp de teren. Noul trend presupune să urmăreşti anunţurile şi să găseşti chilipiruri

Apariția în presă a lui Marian Iancu, eliberat din închisoare după opt ani, a fost criticată de mulți oameni din fotbal, care susțin că fostul patron de la Poli Timișoara nu ar trebui să vorbească despre sportul rege din România.

Nu pe aceeași lungime de undă este și Cristi Borcea. Invitat în studioul ProSport Live, fostul finanțator de la Dinamo consideră că Marian Iancu și-a câștigat acest drept grație sumelor mari investite în clubul de pe Bega.

Motivul pentru care Marian Iancu și-a câștigat dreptul de a vorbi despre fotbalul românesc: „Unul dintre cei mai inteligenți oameni din fenomen!”

Fostul finanțator de la Dinamo Cristi Borcea este de părere că atât Marian Iancu, cât și George Copos, sunt îndreptățiți să vorbească despre fotbalul românesc deoarece au investit foarte mult în Poli Timișoara, respectiv Rapid.

„Avea dreptul să vorbească despre fotbal, a făcut din Timișoara o forță în fotbalul românesc. Eu am dat 2 milioane de euro pe 50% din Torje.

Erau foarte grele negocierile cu el, unul dintre cei mai inteligenți din fotbalul românesc. Să revenim cu picioarele pe pământ. Copos și Marian Iancu și-au câștigat dreptul să vorbească. Au cheltuit peste 25 de milioane de euro în fotbalul românesc și nu au luat nimic.

Poate să aibă (n.r. bani), dar e prea mare mizerie ca să revină (n.r. Marian Iancu). Am avut toți un gust amar și este nerecunoștință.

Eu nu înțeleg cum poți să critici oameni precum Porumboiu, Iancu, Penescu, Badea. Am băgat bani și am susținut fotbalul românesc.

Au fost ani în care Steaua, Rapid și Dinamo mergeau în cupele europene, aveam națională puternică și plăteam contracte extraordinar de mari. Uitați-vă acum.

Eu când am plecat de la Dinamo erau datorii de 7-8 milioane de euro. Nu mai ai tărie, nu mai ai moral să te implici când vezi atâta răutate, iar răutatea pleacă de la televiziuni și de la presă”, a spus Cristi Borcea pentru ProSport Live.

Foto: sportbull.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *