Viitorul sună bine

gimnastica2

Gimnastica timişoreană a primit o veste bună în preajma sărbătorilor de iarnă. În urma prestaţiei de la Campionatul Naţional individual al junioarelor, Gabriela Iasmina Furak a fost chemată pentru un stagiu de pregătire ce va avea loc la Deva în perioada 21-30 ianuarie.
gimnastica1
Sportiva este legitimată la cercul de gimnastică al Palatului Copiilor Timişoara, singura instituţie de învăţământ specializată în activităţi extraşcolare care este afiliată la Federaţia Română de Gimnastică.

Evaluarea celei manţionate a fost cerută de forul din capitală.

CITEȘTE ȘI: Şofer român de TIR căutat de patron de trei zile, găsit mort în cabină, în parcare, în Germania

Furak s-a evidenţiat la naţionalul ce s-a desfăşurat în luna noiembrie la Deva.

„Gimnastele selecţionate de doamna profesor coordonator Luiza Colac ne-au reprezentat cu cinste ani de-a rândul la campionatele naţionale ale cluburilor sportive şcolare şi la campionatele naţionale organizate de Federaţia Română de Gimnastică.

CITEȘTE ȘI: Cine este Mihaela Triculescu, noul șef al ANAF

Cu această ocazie dorim să mulţumim Primăriei Municipiului Timişoara, Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş şi, de asemenea, Clubului Sportiv Şcolar nr. 1 Timişoara pentru susţinere şi colaborare în pregătirea sportivelor, asigurându-ne condiţiile necesare optime (accesul în sala de gimnastică a Complexului Sportiv Bega şi aparatură de specialitate)”, au precizat reprezentanţii Palatului Copiilor Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns