Viitorul sună bine

Gimnastica timişoreană a primit o veste bună în preajma sărbătorilor de iarnă. În urma prestaţiei de la Campionatul Naţional individual al junioarelor, Gabriela Iasmina Furak a fost chemată pentru un stagiu de pregătire ce va avea loc la Deva în perioada 21-30 ianuarie.

Sportiva este legitimată la cercul de gimnastică al Palatului Copiilor Timişoara, singura instituţie de învăţământ specializată în activităţi extraşcolare care este afiliată la Federaţia Română de Gimnastică.

Evaluarea celei manţionate a fost cerută de forul din capitală.

CITEȘTE ȘI: Şofer român de TIR căutat de patron de trei zile, găsit mort în cabină, în parcare, în Germania

Furak s-a evidenţiat la naţionalul ce s-a desfăşurat în luna noiembrie la Deva.

„Gimnastele selecţionate de doamna profesor coordonator Luiza Colac ne-au reprezentat cu cinste ani de-a rândul la campionatele naţionale ale cluburilor sportive şcolare şi la campionatele naţionale organizate de Federaţia Română de Gimnastică.

CITEȘTE ȘI: Cine este Mihaela Triculescu, noul șef al ANAF

Cu această ocazie dorim să mulţumim Primăriei Municipiului Timişoara, Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş şi, de asemenea, Clubului Sportiv Şcolar nr. 1 Timişoara pentru susţinere şi colaborare în pregătirea sportivelor, asigurându-ne condiţiile necesare optime (accesul în sala de gimnastică a Complexului Sportiv Bega şi aparatură de specialitate)”, au precizat reprezentanţii Palatului Copiilor Timişoara.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns