Viitorii senatori PNL Alina Gorghiu și Claudiu Buciu, în mijlocul lugojenilor: Vom învinge pentru Lugoj și pentru Timiș! (P)

pnl lansare lugoj

„În 2018 vom sărbători 100 de ani de la Marea Unire având în funcție un guvern liberal, condus de premierul Dacian Ciolos!”, le-a spus președintele PNL Alina Gorghiu membrilor și simpatizanților liberali la Lugoj.

Mesajul de încredere al liderului PNL a fost dat în cadrul unui eveniment special dedicat Lugojului, care a avut loc sâmbătă, 26 noiembrie, la Teatrul Municipal Traian Grozăvescu. Candidații liberali pentru Parlament – în frunte cu președintele național al PNL Alina Gorghiu și cu liderul PNL Lugoj Claudiu Buciu – au ținut să organizeze acest eveniment pentru a marca importanța municipiului Lugoj în Timiș și pentru a sublinia miza importantă pe care PNL o are în această zonă a județului.

Alături de candidații liberali, pe scenă au fost prezenți mai mulți lideri de comunități locale din Banat: primarul Timișoarei, Nicolae Robu, primarul Reșiței Ioan Popa și fostul primar al Caransebeșului, Marcel Vela.
pnl-lansare-lugoj1

Primarul Nicolae Robu, liderul PNL Timiș, a vorbit despre diferențele importante care există între PNL și PSD în primul rând în ceea ce privește calitatea oamenilor. „PNL s-a deschis, s-a schimbat, iar o dovadă este Claudiu Buciu, candidatul pe loc eligibil pentru Senat, care a avut o performanță foarte bună la alegerile locale aici, în Lugoj. Merită să fie ales, merită încrederea lugojenilor!”, a spus primarul Timișoarei

Claudiu Buciu: E datoria mea să sprijin Lugojul. Vă rog să mergeți la vot!

În adresarea lui către cei prezenți, candidatul liberal pentru Senat Claudiu Buciu a insistat pe nevoia susținerii municipiului Lugoj dincolo de culorile politice. „E datoria mea să sprijin Lugojul chiar dacă e condus de un primar PSD. Vom debloca proiecte importante – ştrandul, bazinul acoperit, grădiniţa din Balta Lată, blocurile MApN, staţia de epurare”, a spus candidatul liberal.

El le-a reamintit lugojenilor prezenți de faptul că guvernul Ponta a adus „zero lei” la Lugoj și a acuzat jocurile mărunte din PSD Timiș, care afectează administrația publică: „Candidatul PSD de pe primul loc pentru Camera Deputaților (Călin Dobra, din Lugoj) nu a făcut nimic pentru Lugoj, în ciuda funcțiilor deținute – subprefect și vicepreședinte de Consiliu Județean. Doar a încercat să submineze funcția din PSD a actualului primar”.

Claudiu Buciu a încheiat îndemnându-i pe lugojeni și pe timișeni să voteze pe 11 decembrie: „Vă rog să mergeţi la vot. Noi putem paşnic şi democratic să ducem România înainte. Dacă nu facem asta acum, copiii noştri nu vor mai avea această posibilitate”.

Liberalii vor elimina impozitarea pensiilor

Cuvântul de final a aparținut președintelui PNL Alina Gorghiu, care le-a mulțumit celor prezenți pentru buna primire și le-a vorbit despre câteva dintre proiectele PNL – eliminarea impozitării pensiilor, reducerea fiscalității pentru mediul de afaceri, creșterea salariilor bugetarilor prin legea salarizării unice. „Vom învinge pentru Lugoj și pentru Timiș!”, a spus Alina Gorghiu, arătându-se încrezătoare în victoria PNL pe 11 decembrie.

(P) Publicat la comanda PNL Timiș, Cod Mandatar Financiar: 11160004


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Viitorii senatori PNL Alina Gorghiu și Claudiu Buciu, în mijlocul lugojenilor: Vom învinge pentru Lugoj și pentru Timiș! (P)

  1. De ce la Lugoj? Parca madam Gorghiu este din Tecuci nu era normal sa candideze pe un loc intr-o circumscriptie din Moldova, vine in Timis ca aici are sanse prin lobby-ul liberalului Robu?
    Femeia are mania puterii, de la 30 de ani deputat, acum candidat pentru Senat. Dupa 2004 studia mastere (doua), facultate la universitatea din Pitesti, doctorat la universitatea Cuza din Iasi si toate in paralel plus activitate profesionala in Bucuresti!
    In luna Mai 2008 incepe sa lucreze ca mediator dar din Februarie 2008 devine vicepresedinte al Uniunii Nationale a Mediatorilor din Romania, adica cu experienta de … minus 4 luni! Bravo, asta performanta

  2. Am urmarit o emisiune in care unul din candidatii Timisului pentru Parlamentul Romaniei , Dl Ardelean de loc de prin Hunedoara m-a convins sa nu mai votez PNL , este numai gura de Domnia Sa .Sant pensionar si doresc acum la batranete sa fiu respectat .

  3. CE CAUTA ALINUTZA PE MELEAGURILE BANATENE?? BANATENII DE FRUNCE AU MURIT??? AVETI NEVOIE DE MITICI CORUPTI CARE SA VA REPREZINTE?? O RUSINE PENTRU BANATENI

Lasă un răspuns