Viitoarea Maternitate Bega va fi dotată la cele mai înalte standarde. CJ Timiș a desemnat furnizorul mobilierului non-medical 

Viitoarea Maternitate Bega va fi dotată la cele mai înalte standarde. CJ Timiș a desemnat furnizorul mobilierului non-medical 

Viitoarea Maternitate Bega va fi dotată la cele mai înalte standarde. CJ Timiș a desemnat furnizorul mobilierului non-medical.  

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a semnat contractul pentru achiziția mobilierului non-medical destinat dotării viitoarei Maternități Bega. Aceasta este una dintre ultimele etape înainte de finalizarea investiției.

Termenul pentru depunerea contestațiilor la procedura de selecție a expirat în 23 octombrie și, urmare a faptului că nu s-au înregistrat sesizări în acest sens, au fost analizate cele cinci oferte primite. Câștigătoare a fost desemnată firma GreenForest.

CITEȘTE ȘI: O româncă, născută la Timişoara, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar în Las Vegas

Mobilierul furnizat va fi compus din rafturi de depozitare, dulapuri pentru materiale medicale și pentru pacienți, fronturi de lucru cu blat, lavoar și spațiu de depozitare, dulapuri tip vestiar și băncuțe pentru vestiare, mese pentru saloane și pentru oficiul alimentar, birouri pentru recepție și pentru cabinete, scaune de birou, scaune pentru saloane și pentru vizitatori.

Contractul, în valoare de aproape 1,3 milioane de lei (cu TVA inclus) se referă la obiectivul de investiții „Clinica de obstetrică-ginecologie din cadrul proiectului «Copii dincolo de frontiere – conectarea serviciilor medicale din domeniul obstetrică-ginecologie și neonatologie dintre Spitalul Clinic Județean de Urgență «Pius Brânzeu» Timișoara și Clinica de pediatrie din Szeged»”, Acronim BABYROHU.

„Investițiile la noua maternitate fac parte din proiectul viitorului hub medical pe care dorim să-l dezvoltăm la Timișoara astfel încât orice familie, indiferent de mijloacele financiare de care dispune, să poată avea acces la un act medical care va depăși prin calitate standardele oferite de mediul privat”, a declarat Alin Nica, președintele CJ Timiș.

 

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *