VIDEO. Un şofer de la Ambulanţa Lugoj îşi rotunjea veniturile transportând oamenii aflaţi la ocazie

ambulanta11

Lucrurile în cadrul staţiei de Ambulanţă Lugoj au scăpat de sub control.

La numai cateva saptamani dupa ce lugojinfo.ro a semnalat faptul ca autospecialele sunt folosite la transportul muncitorilor unei firme, o noua intamplare demonstreaza faptul ca angajatii isi fac de cap.

Un filmulet postat pe retelele de socializare arata faptul ca un sofer isi rotunjea veniturile transportand alaturi de pacienti si oameni aflati la ocazie. Soferul autospecialei a fost identificat si risca sa ramana fara serviciu. Din fericire, nu este vorba de o ambulanta pentru urgente, autospeciala fiind folosita doar pentru transportul dependentilor de dializa, de la domiciliu si pana la spital.

In urma cu cateva saptamani, angajatii unei firme de constructii au fost transportati la locul de munca cu o autospeciala, pe care se afla insa si un asistent. Mai mult decat atat, s-a constatat ca muncitorii erau cazati in incinta statiei din Lugoj.

Imediat dupa dezvaluirile facute de lugojinfo.ro, muncitorii au fost mutati in mare graba, dar nimeni nu a fost pedepsit. Statia de Ambulanta Lugoj este condusa de cativa ani de zile de catre medicul Ildiko Vasiescu iar cazarea muncitorilor pare sa se fi facut cu acordul acesteia.

lugojinfo.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns