(VIDEO) Un șanț nesemnalizat în plin carosabil este o capcană perfectă pentru șoferii care circulă în Zona Soarelui

Ce și-ar putea dori un timișorean într-o dimineață de început de week-end? Evident, nimic nu l-ar încânta mai mult decât să intre cu mașina într-o groapă apărută subit și nesemnalizată pe o stradă pe care circulă zilnic, nu-i așa?

Ei bine, un vecin de cartier (Zona Soarelui) al primarului Nicolae Robu este “norocosul” care, sâmbătă dimineață, a ajuns să sune disperat pe la prieteni sau firme de tractări care să-l ajute să-și scoată autoturismul din groapa-șanț în care intrase, o capcană creată de una dintre societățile care execută lucrări prin tot orașul sub „atenta” supraveghere a municipalității.

Ajunsă cu roțile din față în șanțul plin de noroi (evident, nesemnalizat!) situat în dreptul imobilului cu numărul 1 de pe Aleea Icar, mașina condusă de domnul Marius Dicu a rămas blocată pentru câteva ore bune. Nici prin eforturile proprii, nici cu ajutorul unui prieten care a încercat să-l tragă cu propria mașină, domnul Dicu nu a reușit să își scoată autoturismul din șanț, astfel că, neavând altă soluție, acesta a apelat la o firmă de tractări, care a reușit să rezolve problema.

Marius Dicu, însă, a pierdut timp și bani pentru că, pe de o parte, niște Dorei nesimțiți au spart carosabilul și l-au astupat apoi în bătaie de joc, iar pe de altă parte, pentru că toată această batjocură este încurajată de o primărie apatică, anchilozată, incapabilă să sancționeze derapajele firmelor care sparg orașul de la nord la sud și de la est la vest și îl lasă așa. Halal firme, halal primărie…


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns