Video.Un elicopter survolează zona de competenţă a Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Timişoara. În ultima săptămână, zeci de migranţi au fost găsiţi în parcurile şi pe străzile din oraş

Un elicopter al Inspectoratul General de Aviaţie din MAI survolează şi monitorizează zona de competenţă a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte, alături de poliţişti de frontieră, anunţă Poliţia de Frontieră.

„În această perioadă, în cadrul misiunilor de supraveghere a frontierei de stat, un elicopter al Inspectoratul General de Aviaţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne survolează şi monitorizează zona de competenţă a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte, alături de poliţişti de frontieră.

Această acţiune reprezintă una dintre măsurile dispuse la nivelul Politiei de Frontieră Române pentru intensificarea supravegherii frontierei prin dispozitive eficiente care să acopere zonele de responsabilitate, în special zonele de risc identificate la nivelul sectoarelor poliţiei de frontieră”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

În ultima săptămână, zeci de migranţi au fost găsiţi în parcurile şi pe străzile din Timişoara. Un grup de migranţi irakieni a fost depistat într-un microbuz aflat în apropierea Pădurii Verzi din Timişoara, de unde se pregătea să plece spre graniţă. Alţi 30 de irakieni au fost găsiţi într-un hotel de la marginea Timişoarei. Apoi, 19 migranţi au fost descoperiţi la câteva sute de metri de sediul Poliţiei Locale, conform mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns