Chiriile din Timişoara sunt scumpe ca focul în acest sezon

Suntem în cea mai fierbinte perioadă pentru piaţa chiriilor, iar Timişoara, mare oraş universitar, are cele mai scumpe gazde în această perioadă.

Astfel, cele mai piperate garsoniere de închiriat din oraşul de pe Bega, potrivit analizei portalului de profil imobiliare.ro, sunt cele din Calea Bogdăneştilor, cu o medie de 294 de euro pe lună.

În zona Pieţei Bălcescu, chiriile se învârt în jurul valorii de 223 de euro pe lună, în timp ce pe Bulevardul Take Ionescu sunt de circa 220 de euro lunar. La polul opus, cele mai accesibile locuinţe de închiriat sunt disponibile în zonele Ghirodei – 88 de euro pe lună, Plopi – 110 euro pe lună şi Elisabetin – 130 de euro pe lună.

„Scorurile” cele mai mari pentru închirierea apartamentelor cu două camere din capitala Banatului sunt solicitate în zonele Piaţa Victoriei (470 de euro pe lună), Piaţa Unirii (450 de euro pe lună) şi Medicină (400 de euro pe lună). Pe acelaşi segment, chiriile cele mai reduse sunt în zonele Brâncoveanu (159 de euro pe lună), Ronaţ (175 de euro pe lună) şi Iosefin (195 de euro pe lună).

În categoria apartamentelor cu trei camere care stau la dispoziţia chiriaşilor în Timişoara, cele mai scumpe sunt situate în zonele Piaţa Victoriei (500 de euro pe lună), Take Ionescu (486 de euro pe lună) şi Dorobanţi (480 de euro pe lună), iar cele mai ieftine în Calea {agului (247 de euro pe lună), UMT (250 de euro pe lună) şi Dacia (262 de euro pe lună).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns