Video: Un elicopter militar american a aterizat forțat pe un bulevard aglomerat din București – mașini avariate, stâlpi doborâți

Un elicopter american Black Hawk a aterizat de urgență în piața Charles de Gaulle din București, joi dimineață, din cauza unor probleme tehnice. Incidentul a avut loc în timp ce aparatul de zbor participa la antrenamente pentru Ziua Aviației Române. Nu s-au înregistrat victime.

CITEȘTE ȘI: Sarmizegetusa Regia, un adevărat pericol pentru turiști. De ce trebuie să se ferească aceștia, în afară de vipere

Elicopterul a aterizat forțat între Bulevardul Primăverii și Calea Dorobanți, în apropierea Parcului Herăstrău, în Sectorul 1.

Serviciul de urgență 112 a fost apelat în jurul orei 10:15.”Un elicopter militar al forțelor armate ale SUA a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle, între Bulevardul Primăverii și Calea Dorobanți. Din primele date, nu s-au înregistrat victime. În urma evenimentului, 2 stâlpi de electricitate au căzut peste 2 autovehicule, acestea fiind avariate. Circulația rutieră este restricționată. Forțe M.A.I. sunt la fața locului”, se arată într-un comunicat al autorităților.

Din primele informații, elicopterul a aterizat forțat după ce pilotul a raportat o defecțiune tehnică la comenzi.

Incidentul a avut loc în timp ce elicopterul participa la antrenamentele pentru Ziua Aviației Române, înainte de a ajunge la Băneasa.

Parchetul Militar a trimis la fața locului un procuror și a deschis o anchetă. La investigație participă și specialiști din cadrul Aviației Române și Aviației SUA. Potrivit Realitatea Plus, elicopterul este de la Baza Mihail Kogălniceanu și aparține forțelor americane.

Șeful Statului Major al Forțelor Aeriene a anunțat, după incident, că parada aeriană nu va mai avea loc pe 20 iulie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Video: Un elicopter militar american a aterizat forțat pe un bulevard aglomerat din București – mașini avariate, stâlpi doborâți

Lasă un răspuns