Video. Un câine de luptă a semănat teamă într-un cartier din vestul ţării

Video. Un câine de luptă a semănat teamă într-un cartier din vestul ţării

A fost mobilizare generală într-un cartier din Arad pentru capturarea unui câine de luptă. Patrupedul din rasa Amstaff a ajuns nu se ştie cum în curtea unei femei, iar când aceasta a încercat să-l alunge de pe proprietate, câinele a devenit agresiv. Femeia care era împreună cu un copil a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutor.

CITEŞTE ŞI: Percheziții la granița cu Ungaria și la locuințele unor polițiști de frontieră într-un dosar de corupție

„O nouă intervenție a jandarmilor arădeni pentru imobilizarea unui câine agresiv S-a întâmplat in această după amiază, intr-un cartier din municipiul Arad, unde o femeie s-a trezit cu un câine, din rasa Amstaff, în mijlocul curții casei sale. Când a încercat să-l scoată de pe proprietate, câinele a devenit agresiv mârâind la aceasta. De teamă să nu fie mușcată, atât ea cât si copilul ei, femeia a sunat la 112 cerând ajutor.

Un echipaj de Jandarmerie a ajuns de urgentă la adresa indicată, însă câinele dispăruse. După minute bune de căutări în împrejurimi, câinele a fost reperat, si ,,înarmați” cu materialele folosite în misiuni de restabilire a ordinii publice, jandarmii au reușit legarea într-o lesă si conducerea câinelui într-o zonă sigură. La fața locului a fost solicitat un echipaj de ecarisaj care a preluat câinele si l-a transportat la Adăpostul de Animale Arad. Din fericite nimeni nu a fost rănit”, a postat Jandarmeria Arad pe pagina de Facebook.

VIDEO AICI !

Jandarmii încearcă acum să-l identifice pe proprietarul patrupedului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *