Video! Ultimele minute din viaţa Iuliei şi celor doi copii ai săi, înainte de a se arunca de pe blocul din Timişoara, surprinse de o cameră de supraveghere

Video! Ultimele minute din viaţa Iuliei şi celor doi copii ai săi, înainte de a se arunca de pe blocul din Timişoara, surprinse de o cameră de supraveghere

La zece zile după tragedia care a şocat România, au apărut imagini cu ultimele momente din viaţa Iuliei şi copiilor săi, surprinse de o cameră de supraveghere, înainte ca femeia de 32 de ani, din Timişoara, să ia decizia fatală de a se arunca împreună cu Alisa Michelle şi Nicolas de pe un bloc de zece etaje.

Cum era de aşteptat, pe imagini se poate observa nesiguranţa mamei. Ezitantă şi parcă îndoindu-se de propria sa decizie, Iulia iese din maşină, iar câteva minute pare să vorbească la telefon. Apoi revine la autoturism şi se opreşte în loc.

A aşteptat, a ezitat şi şi-a decis soarta în doar câteva minute

Au fost câteva minute de aşteptare, înainte de a lua hotărârea finală. Apoi mama este văzută trecând rapid străduţa din faţa blocului, cu fiul cel mic de mână, în timp ce fetiţa de 6 ani pare iniţial să ezite să îşi urmeze mama, după care traversează şi ea strada.

Câteva zeci de minute mai târziu, cei trei erau găsiţi pe aleea din faţa blocului, zdrobiţi de asfalt. Singura, care încă mai avea semne vitale la sosirea salvatorilor, a fost fetiţa, care însă s-a stins şi ea câteva minute mai târziu, conform observatornews.ro.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Foto: Antena3


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *