Video. Scene apocaliptice în Italia după ce o tornadă a lovit în sudul țării. Doi morți și 9 răniți

Cel puţin doi oameni au fost ucişi după ce o tornadă a lovit cu putere insula italiană Pantelleria, în sudul ţării, relatează BBC. Victimele decedate, aflate în maşini, au fost aruncate practic afară, una pe şosea şi alta pe un zid, scrie agenţia ANSA.

CITEȘTE ȘI: Brățări care atestă rezultatul negativ la testul pentru coronavirus, pentru intrarea la UNTOLD, furate și vândute pe internet

Alte nouă persoane au fost rănite după ce tornada a lovit cu brutalitate, a răsturnat maşini şi a smuls acoperişurile caselor, vineri, în Pantelleria, o insulă centru turistic italian din Marea Mediterană, potrivit BBC.   Patru dintre cei răniţi sunt în stare critică, a anunţat agenţia de protecţie civilă italiană. Unul dintre salvatorii care au intervenit la faţa locului a descris scenele drept „apocaliptice”.

Presa locală a relatat că tornada a distrus complet un drum de coastă.   Printre cei ucişi se numără şi un pompier care nu era la datorie la acel moment. El şi cealaltă victimă, un bărbat de 86 de ani, se aflau la volan în momentul în care tornada a lovit, a anunţat agenţia de presă italiană ANSA.   Răniţii urmează să fie transferaţi la spitale din Palermo cu ajutorul elicopterele, dar doar atunci când vremea o va permite.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns