VIDEO | Poliția a cerut aceste imagini unui conducător auto. Iată cum putea un șofer să provoace o tragedie

depasire periculoasa

Un conducător auto din vestul ţării care are instalată pe mașină o cameră de înregistrare video a oferit  presei imagini uluitoare, pentru a arăta cât de inconștienți pot fi unii șoferi, din pricina cărora pot muri pe șosele oameni nevinovați.

În imagini oferite se vede un autoturism al cărui șofer este angajat într-o depășire fără să țină cont că nu avea spațiu suficient pentru ca manevra să fie sigură. Conducătorul auto circula pe contrasens în condițiile în care din fața sa venea un alt autoturism, al cărui șofer a fost forțat să tragă de volan în dreapta pentru a evita o coliziune.

Norocul șoferului care circula regulamentar a fost că tocmai trecea pe lângă un refugiu, astfel că nu a ajuns cu mașina în câmp.

Cel care a filmat momentul a alertat și Poliția, care a cerut imaginile pentru a-l identifica pe șoferul inconștient.

Sursa: arq.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “VIDEO | Poliția a cerut aceste imagini unui conducător auto. Iată cum putea un șofer să provoace o tragedie

  1. Ar trebui ca prin lege , toate auto sa fie echipate , inca din fabricatie cu camere video si echipament de inregistrare , sa fie in standart , la pretul oricarui auto , pretul acestor echipamente este total neglijabil , ar fi de o mare utilitate , in multe scopuri , inclusiv cind un conducator auto contesta un proces verbal de contraventie , aceste echipamente sa inregistreze mai multi parametrii , cel mai important fiind viteza , ar scuti pe soferi de multe complicatii , ca sa nu spun altfel , repet , aceste echipamente costa foarte putin , eu personal imi doresc de mult aceste echipamente la masinile de la scolile de soferi , care participa la examinare , dar se vede ca aceasta masura treneaza de multi ani , sub tot felul de pretexte , de ce , va las pe dumneavoastra sa presupuneti .

    1. Foarte corect! La cum se circula la noi, camera de bord este o absoluta necesitate.
      Insa ce te faci daca iesi cu masina in tari precum Austria sau Germania, cand aia nici nu vor sa auda de camera de bord? la ei nici Google Street View nu este disponibil, cica pentru protectia vietii private a cetateanului…

Lasă un răspuns