CAZ DUREROS în vestul ţării! 17 căprioare, găsite moarte pe câmp. E posibil să fi fost otrăvite

Un număr de 17 căprioare au fost găsite moarte pe un câmp de vestul ţării, în zona localității Turnu, judeţul Arad. Deocamdată nu se știu cauzele exacte ale morții acestor căprioare, dar există teorii conform cărora acestea ar fi putut fi otrăvite din cauza pesticidelor neomologate (multe dintre acestea chinezești) și mai ieftine folosite de fermierii din zonă.

Aceste substanțe, care de fapt ar trebui să elimine doar rozătoarele de câmp, sunt atât de puternice încât provoacă și moartea căprioarelor.

Citeşte şi: VIDEO | Poliția a cerut aceste imagini unui conducător auto. Iată cum putea un șofer să provoace o tragedie

La fața locului, pentru a constata cele întâmplate în câmp, au fost prezente echipe ale Poliției, Direcției Sanitar-Veterinare și Gărzii Forestiere Oradea.

Specialiştii susţin că este posibil ca numărul leșurilor să crească.

„Efectuăm cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care murit animalele”, a explicat agentul șef adjunct Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad, pentru specialarad.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “CAZ DUREROS în vestul ţării! 17 căprioare, găsite moarte pe câmp. E posibil să fi fost otrăvite

  1. daca si substantele sunt chinezesti ,oare mai bea cineva ciaiuri chinezesti ,ca tenisii cu care eram obisnuiti in trecut am inceput sa facem si noi ,chiar mai buni .Si atunci…!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *