VIDEO | Momente dramatice în timpul unei emisiuni de ştiri la televiziunea publică! Colaps în direct al prezentatorului: momente de panică în platou

Jan Hofer

Un moment foarte neplăcut a avut loc duminică la ARD, prima televiziune germană. Milioane de telespectatori au asistat la colapsul prezentatorului de ştiri german Jan Hofer. Bărbatul de 69 de ani a fost surprins în timp ce se clătina, apatic şi slăbit, în timpul emisiei.

Incidentul şocant s-a petrecut chiar în timpul jurnalului de ştiri, iar telespectatorii au asistat şocaţi la întreaga scenă. Imediat, în presa din Germania, s-a vorbit despre efortul la care sunt supuşi prezentatorii de ştiri, în acest caz efortul pe care l-ar fi făcut Jan Hofer.

Redactorul-şef al ARD Aktuell, Kai Gniffke, a răspuns unor întrebări în privinţa meseriei de prezentator la „Tagesschau”: „Prezentatorii de ştiri sunt liber-profesionişti, care primesc onorariu fix, ​​pentru o emisiune. Pentru ediţia principală a ştirilor, un prezentator primeşte 259,89 euro.

Onorariul este mult mai mic pentru emisiunile mai scurte, din timpul zilei. Totuşi, într-o zi sunt posibile mai multe apariţii. La sfârşitul săptămânii trecute, de exemplu, Jan Hofer a prezentat, la prima televiziune, de şapte ori”, a explicat Gniffke pentru Hannoversche Allgemeine.de.

Postul TV de stat susţine că prezentatorul ar fi avut o infecţie la picioare, iar în timpul emisiunii presiunea arterială ar fi scăzut brusc, ceea ce ar fi dus la momentele regretabile de la TV. Gniffke susţine că îl aşteaptă pe Hofer înapoi pentru a prezenta „Tagesschau”.

Totuşi, nu ar fi pentru prima dată când Hofer oferă astfel de imagini, după ce în 2016 a mai clacat o dată, tot în timpul unui jurnal de ştiri, scrie prosport.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns