VIDEO. Mii de timișoreni au protestat în Piața Victoriei

protest1

Sub deviza ”Nu vrem să fim o nație de hoți”, mii de timișoreni s-au adunat, duminică seară, în Piața Victoriei pentru a protesta din nou împotriva politicii guvernului. Mobilizarea s-a făcut pe un grup de pe Facebook, organizatorii acțiunii (”Inițiativa Timișoara”, ”Timișoara civică” și ”Rezistența Timișoara”) mizând pe o cât mai mare distribuire a acestui eveniment de către utilizatorii rețelei afiliați grupului, motiv pentru care nu au considerat oportun să mai anunțe presa.
protest 2
Punctul de plecare al protestului l-a constituit proiectul de modificare a pachetului de legi privind noua reformă din domeniul juridic, care, în opinia participanților, ar duce la politizarea justiției. În fața Operei, însă, protestatarii au lăsat justiția în plan secund și au răbufnit împotriva actualei clase politice, scandând lozinci anti-PSD și anti-Guvern. ”Am ieșit în stradă pentru același motiv ca acum doi ani.

Sigur că și împotriva pachetului de legi din justiție, dar ne-am săturat să fim conduși de politicieni corupți și analfabeți care acționează împotriva intereselor cetățenilor”, a afirmat o studentă din Timișoara, prezentă la manifestare. Organizatorii i-au îndemnat pe timișoreni să ia atitudine și să iasă într-un număr cât mai mare în stradă, pentru a da jos guvernul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “VIDEO. Mii de timișoreni au protestat în Piața Victoriei

  1. Acest partid de hotii va duce Tara la bancrot.
    Datoriile romaniei au crescut din ianuarie cu 1.39%.
    Umfla bugetarii, pensionarii, puturosii pe cand tineretul fug din tara ca de dracul.

    Tanti pensionara din ce sa se mai platasca pensia dumneavoastra cand toti pleaca?
    Va intaleg doamna…. dar PSDul nu este solutia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *