Primarul din Sânnicolau Mare nu mai e în echipa PNL

danut groza 1

Dănuţ Groza, primarul oraşului Sânnicolau Mare, se plasează în afara partidului în care a câştigat alegerile şi a deţinut funcţii de conducere importante. El a organizat o întâlnire cu circa 300 de membri ai PNL Sânnicolau Mare, susţinând prin acest demers că organizaţia îi rămâne loială, în ciuda desemnării unui alt preşedinte, Avram Stănuşoiu.

Acesta din urmă ar fi ocupat funcţia în cadrul unui „simulacru de alegeri”, la care au participat sub cinci la sută din numărul membrilor de partid, după cum apreciază primarul Groza, care nu se mai regăseşte în rândul liberalilor:

„Pe mine nu PNL m-a făcut primar. Tot ceea ce înseamnă PNL în Sânnicolau Mare e munca echipei mele. Deşi am fost loiali PNL şi am câştigat alegerile locale şi parlamentare în Sânnicolau Mare, partidul a ales să răsplătească pierzătorii. PNL este o dezamăgire pentru noi toţi. PNL, de la judeţ sau de la nivel naţional, nu a adus nici un beneficiu oraşului nostru. Totul se datorează oamenilor de aici, nu unui partid.

Aşa că nu avem nevoie de intermediari ca să ne păstrăm organizarea. Împreună vom rămâne Echipa pentru Sânnicolau Mare şi vom funcţiona chiar mai bine în viitor”. Chiar dacă a anunţat crearea acestei structuri, mai degrabă civică decât politică, Dănuţ Groza nu şi-a dat demisia din PNL. Dacă ar face-o, şi-ar pierde mandatul de primar.

Dacă însă va fi demis, atunci devine „liber de contract” şi poate activa în orice „echipă” doreşte.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Primarul din Sânnicolau Mare nu mai e în echipa PNL

  1. psd-ul il asteapta cu bratele deschise alaturi de lingaul grajdeanu si neputinciosul banatan vandut din fruntea judetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *