Video incredibil: Bărbat filmat când fură un dozator cu dezinfectant dintr-o scară de bloc

hot dezinfectant

Un bărbat a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce fură un dozator cu dezinfectat dintr-o scară de bloc.   Imaginile au fost făcut publice de viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

CITEȘTE ȘI: News Alert: Creștere puternică a numărului de cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore. Situația în Timiș

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum individul intră în scara de bloc, se dă pe mâini cu dezinfectant și pleacă pentru câteva secunde. Ulterior, bărbatul se întoarce, smulge dozatorul și pleacă cu tot cu acesta.

„Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant?Dacă recunoașteți personajul poate îl etichetați în postare să vedem dacă e bine, sănătos.Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”, a scris Harșovschi pe pagina sa de Facebook.

#Suceava

Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant?Dacă recunoașteți personajul poate îl etichetați în postare să vedem dacă e bine, sănătos.🤒 Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă.#Suceava

Publicată de Lucian Harșovschi pe Duminică, 26 aprilie 2020


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns