Video! Începe operațiunea ”Cel mai tare din parcare”! Prefectul sau IPJ Timiș? Val de indignare pe reţelele de socializare, după ce un interlop l-a făcut KO pe un comisar timişorean, iar colegii lui nu au intervenit

Video! Începe operațiunea ”Cel mai tare din parcare”! Prefectul sau IPJ Timiș? Val de indignare pe reţelele de socializare, după ce un interlop l-a făcut KO pe un comisar timişorean, iar colegii lui nu au intervenit

Imaginile în care un interlop agresează un comisar de poliție în parcarea unui mall din Timișoara au provocat valuri de indignare pe rețelele sociale. Oamenii sunt revoltați de faptul că un individ care a terorizat multă vreme orașul l-a lovit și l-a trimis la pământ pe un om al legii, fără ca restul polițiștilor, prezenți la fața locului, să intervină.

Mai mult, colegii polițistului nu au schițat nici măcat un gest în momentul în care comisarul era făcut KO, ca și când unui interlop i se permit astfel de infracțiuni chiar sub nasul lor!

IPJ Timiș a amplificat revolta publică, transmițând un comunicat prin care arată că polițiștii au procedat corect! Iată comunicatul:

”Având în vedere diversele opinii apărute în spațiul public cu privire la o posibilă lipsă de reacție a polițiștilor, facem următoarele precizări: Nu se poate lua în discuție o lipsă de reacție, ci o corectă evaluare a situației de fapt, astfel încât conflictul să nu escaladeze și să nu survină rănirea altor persoane.

Esențial de precizat este că bărbatul a fost imobilizat la fața locului de către ceilalți polițiști, care se aflau în misiune. Reamintim că acesta a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în prezent aflându-se în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș”.

Motivarea IPJ Timiș nu este doar neconvingătoare, ci chiar incită și mai mult opinia publică, mai ales după ce lumea face comparații cu modul ferm, categoric, fără echivoc, în care acționează polițiștii din alte țări în astfel de situații.

CITEŞTE ŞI: Un polițist din Timiș a refuzat o șpagă uriașă. Ce trebuia să facă în schimbul banilor oferiți chiar de o rudă

Lucrurile par însă să escaladeze și s-ar putea să avem schimbări interesante, o dată cu implicarea prefectului județului, Mihai Ritivoiu, care a transmis un mesaj imperativ conducerii IPJ Timiș:

”Filmarea de la mall cu lipsa de acțiune a colegilor poliţistului în timp ce acesta e lovit este revoltătoare! Cer polițiştilor timişeni să acționeze cu maximă fermitate la cea mai mică tentativă de sfidare. Mă voi deplasa personal la sediul IPJ Timiş pentru a transmite colectivului acest mesaj. Nu voi permite ca în mandatul meu să continue disoluția autorității de stat în județul Timiş! Avem nevoie de instituții puternice şi respectate. Este singura variantă pentru ca cetățeanul să-şi recapete încrederea că este protejat şi apărat!”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Video! Începe operațiunea ”Cel mai tare din parcare”! Prefectul sau IPJ Timiș? Val de indignare pe reţelele de socializare, după ce un interlop l-a făcut KO pe un comisar timişorean, iar colegii lui nu au intervenit

  1. Astia sunt Zorro doar cand opresc masini cu radarul.
    In rest, exceleaza prin absenta totala, stand ascunsi in birouri si tragand chiulul.

    Seful lor, Petecel, este un specimen absolut vomitiv.

  2. POLITIA TIMIS CIRCULATIE,este o politie corupta,am filmare cu politist de la brigada rutiera care acuma 1 an a cerut si primit bani de la mine pt a nu imi opri cartea masinii cu numar de franta,ca nu mergea un far pe stinga,cind iam aratat filmarea ulterior ma hartuit in trafic si am 3 dosare penale cica am condus in suspebdare fara nici o proba in acele dosare,martori ,filmari sau badycam cum mau oprit in trafic pur si simplu au zis ca am condus eu masina desi aveam sofer cu mine,ma tine de 1 an de zile cu dreptul suspendat fara sa puna dosarele pe instanta pt faptul ca sa dau filmarea cu el,nu o sa o dau o sa o dau unui domn de la dga,asa sa stie politia rutiera timis.

  3. Asemenea ratati nu au ce cauta in politie ! Toti rahateii si-au gasit un loc caldut in Politia Romana ! Ai nostri pe langa politistii din alte tari … ori mici si slabi , ori grasi ci cocosati ! Vai de capul lor !

  4. Dacă un reprezentat al legii este lovit și colegii nu au avut nicio reacție , noi cernățenii de rând suntem lipsiți de orice fel de apărare . Rusine , rusine , rusine !

  5. Lumea nu vrea, sau refuză să înțeleagă faptul că nu au voie să lovească sau să folosească orice violență față de ”cetățeanul plătitor de taxe”, că-i mâncă Tribunalu….Nimeni nu-i apără pe polițiști, nici conducerea profesională, nici sindicatele și nici LEGEA!….De ce s-a ajuns aici e altă poveste…..Dacă-s răi și bat, de ce bat?….Dacă-s ei bătuți, de ce-s bătuți?….Numa în pielea polițistului să nu fii….Cat depre domnii procurori și mai ales judecători care vor analiza și vor dispune măsurile, mă abțin să comentez, – m dar mai vedem…..Poate primește ”cetățeanul” și despăgubiri că s-a rănit la pumn….

Lasă un răspuns