VIDEO. Imagini spectaculoase cu migrația crabilor, în Australia: Autoritățile le-au construit un pod, ca să nu fie călcați de mașini

Imagini spectaculoase cu migrația crabilor, în Australia

Pentru crabii din Australia a început sezonul migrației și, ca în fiecare an, imaginile sunt spectaculoase. Milioane de crustacee au fost filmate în vestul țării în drumul lor către ocean. Autoritățile le-au construit chiar și un pod, ca să nu fie călcate de mașini.

Peste 50 de milioane de crabi roşii au blocat drumurile şi podurile de pe Insula Crăciunului, din Oceanul Indian. Crabii migrează din junglă spre coastă pentru a depune icre, călătoria începând la scurt timp după primele precipitaţii din sezonul umed.

pod 6

Drumuri, şosele, poduri şi chiar clădiri de birouri, toate au fost acoperite de crabii roşii, fenomen ce aduce anual mii de turişti în acest teritori australian din Oceanul Indian, potrivit The Sun.  Imagini incredibile arată creaturile roşii  care coboară în localităţi în ceea ce este considerat una dintre cele mai mari migraţii de animale de pe planetă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns