Video! Fum la bordul unui avion Ryanair cu 169 de pasageri care a decolat din Bucureşti spre Londra. Ce spune Ryanair

Un avion al companiei aeriene Ryanair a fost întors de urgență, marți, pe Aeroportul Otopeni de unde a decolat, în direcţia Londra, după ce a fost semnalat fum la bordul aeronavei. În avion se aflau 169 de pasageri.

Zborul Ryanair FR1006 care decola de la București și urma să ajungă la Londra Stansted, operat cu o aeronavă Boeing 737-800 NG, tocmai decola de pe aeroport când oamenii au început să simtă fum în timp ce avionul se ridica de la sol.

În imaginile surprinse de pasageri şi publicate pe reţelele de socializare se aud oamenii discutând speriați şi agitați.

Compania Ryanair a remis redacţiei, marţi seara, următorul comunicat:

“Acest zbor din București către Londra Stansted (21 ianuarie) a fost întârziat din cauza unei probleme tehnice minore la aeronavă. Pentru a minimiza întârzierea, clienții s-au îmbarcat într-o aeronavă înlocuitoare căreia i s-a efectuat un tratament de degivrare înainte de a decola către Londra. La scurt timp după decolare, ca măsură de precauție, aeronava a revenit pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, după ce membrii echipajului au raportat un fum neidentificat în cabină (despre care noi credem că a fost cauzat de ingerarea fluidului de degivrare în sistemul de climatizare). Membrii echipajului au notificat controlorii de trafic aerian, iar aeronava a aterizat în condiții normale la București, și în prezent este inspectată de tehnicienii Ryanair. Pasagerii au primit vouchere pentru gustări și băuturi răcoritoare și urmează să se îmbarce într-o aeronavă înlocuitoare care va decola către Londra Stansted mai târziu în cursul zilei de astăzi. Ryanair le prezintă scuze sincere clienților afectați de această întârziere.”

Sursa: jurnalemigrant.com

0 Comments

No Comment.