(VIDEO) Exhibitionism pe strazile din Lugoj. Un barbat a fost filmat in timp ce “defila” in pielea goala prin cartierul Strand

barbat gol

Zeci de locuitori ai cartierului Strand din Lugoj au ramas cu gura cascata in urma unei aparitii ciudate in cartierul lor.

La un moment dat, pe strada care duce spre bazinul acoperit si Strand si-a facut aparitia un barbat in costumul lui Adam. Unii dintre locuitorii cartierului au ramas fara replica, dar un tanar a reusit sa surprinda imaginile si le-a facut publice pe o retea de socializare.

In imagini se vede cum barbatul merge linistit dezbracat si nu pare sa fie jenat de ochii atintiti asupra sa. Omul are in picioare o pereche de adidasi si cel mai probabil se indrepta catre baza sportiva abandonata, din cartier.

„Parada” barbatului nu a durat foarte mult pentru ca in cateva minute in cartier si-au facut aparitia politistii care l-au luat pe sus si l-au dus la spital.

lugojinfo.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “(VIDEO) Exhibitionism pe strazile din Lugoj. Un barbat a fost filmat in timp ce “defila” in pielea goala prin cartierul Strand

Lasă un răspuns