Video: „Cea mai scumpă casă din lume” a fost scoasă la vânzare după ce dezvoltatorul a dat faliment. Cât costă palatul

casa 11

O proprietate din Los Angeles, considerată cea mai scumpă casă din lume, a fost scoasă la vânzare la suma de 225 de milioane de euro. Locuinţa ar fi trebuit să fie listată cu 500 de milioane de euro, dar din cauză că proprietarul nu a plătit datoriile şi a dat faliment, casa se vinde acum la un preţ înjumătăţit.

CITEȘTE ȘI: Sorin Grindeanu, noul președinte interimar al Camerei Deputaților

Imobilul din Bel Air de 9.800 de metri pătraţi, cunoscut sub numele de „The One”, a fost plasat în administrare de către Curtea Superioară din Los Angeles şi va fi scos vânzare la un preţ de 225.000.000 $.   Autoritatea judiciară marchează o turnură uimitoare pentru „The One” şi dezvoltatorul său, Nile Niami, care a promovat proprietatea drept „misiunea sa de viaţă” şi „cea mai mare şi mai scumpă casă din lumea urbană”, scrie Bloomberg.

Imobilul este aşteptat pe piaţă încă din anul 2017 cu un preţ de 500 de milioane de dolari, dar construcţia a avut întârzieri repetate şi probleme de finanţare.   Are nouă dormitoare, un garaj pentru 30 de maşini, patru piscine, cascadă cu etaj, mai multe bucătării, un club de noapte, bowling cu patru benzi, sală de gimnastică, cinema cu 50 de locuri, o pistă de alergare şi un garaj subteran pentru 50 de maşini, cu două rotative auto.

Proprietatea are mai multe piscine, un jacuzzi şi un şanţ cu apă care înconjoară casa. Fiecare uşă din casă este electrică, la fel toaletele.   Presa americană a transmis că proprietarul vilei ar avea datorii de peste 165 de milioane de dolari. Iar dezvoltatorul imobiliar Crestlloyd LLC a depus o cerere de intrare în faliment. După cum scrie Bloomberg, compania doreşte să împiedice creditorii să blocheze proprietatea.

Cel mai important creditor a cerut o vânzare cu executare silită săptămâna trecută, care este acum suspendată din cauza procedurii de faliment. „The One” are, de asemenea, datorii de peste 1 milion de dolari în impozite şi facturi neplătite de la companiile de beton, de aer condiţionat şi de alte facilităţi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *